Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Fröjdens FK Herrlag

Följ

Herrlag

Följ oss för uppdateringar
Följ
Fröjdens FK
Tabell
Lag M V O F P
1 Fröjdens FK 7 5 1 1 16
2 Bosna 1 1 0 0 3
3 Inter Linné 1 0 1 0 1
4 Göteborgs city 1 0 0 1 0
5 Slottsskogen/Godhem 1 0 0 1 0
6 Högaborg 1 0 0 1 0
7 Backatorp 1 0 0 1 0
8 Trollhättan 1 0 0 1 0

Match

Fröjdens FK

3 - 1
Kviberg
11 februari 2018
14:00

Göteborgs city

Referat

Referat: Fröjdens FK - Göteborgs city

Iskall februariblåst och halvfruset underlag, vad mer behövs för att göra Fröjdens glada? En vinst såklart men vi börjar i rätt ände.

Försäsongen har dragit igång och vi har hunnit genomföra fyra träningar innan vår första träningsmatch mot gamla bekantingar, Göteborgs City FF. På grund av Hedens flertal obrukbara planer har vi tvingats till sämre träningstider än vanligt vilket bidragit till sämre uppslutning. Vädret har inte bidragit till det bättre heller så vi hoppas att temperaturen snart börjar stadigt ligga över 0 och att tjälen i planerna försvinner.
Lagom till vår första träningsmatch har vi fått hela fyra nyförvärv klara:

• Erik Olsson, central mittfältare
• Albin Larsson, högerback och högerwinger
• Abdoul Majid Salum, anfallare
• Liess Chadi, offensiv mittfältare/ytter

Välbehövligt minst sagt då flertalet spelare från föregående säsong har flyttat på grund av jobb eller utbildning. Sedan har några valt att tacka för sig. Vi önskar givetvis alla dessa lycka till i framtiden!

Vi ställer upp med följande lag:
Paschim
Albin - Patrick - Philip - Vikström
Mattsson - Robin(K)
Tenenbaum - Erik - Bäckström
Naser

Bänk:
Carl Agneman
David Johnson Sinabulya
Abdoul Majid Salum

Nu till matchen. På välbekanta arenakomplexet Kviberg startar den här säsongens resa, närmare bestämt på plan 5. Tre av nyförvärven gör sin premiär där Erik och Albin går direkt in i startelvan, Abdoul börjar på bänken.? Som tidigare nämnt var planen sådär halvfrusen vilken innebar att man ständigt behövde trippa runt på hela foten för att undvika att halka, snabba vändningar a la Alexis Sanchez var inte att tänka på. Fröjdens tog kommandot direkt från start. Trots motvinden lyckades vi knåpa ihop ett antal fina anfall där sista touchen många gånger saknades. Fröjdens fick igenom ett flertalet fina djupledsbollar till löpande Naser och Erik men GFF:s för dagen bästa spelare, okänt namn, rensade allt som oftast bort i sista stund.? Hetaste chanserna fick Berndtzen när han brände en fri halvvolley på bortre efter fin passning från ”Viken” Vikström och Naser efter friläge med målvakten. Ett läge där Naser skjuter, målvakten kommer glidandes rakt emot och räddar, för att sedan kollidera med Naser. Naser får olyckligt upp foten i luften efter skottet, mycket på grund av det hala underlaget, och GFF reagerar kraftigt mot ”stämplingen”. Domaren anser det är en matchsituation och ger gult kort till GFF spelare på grund av allt klagande. Matchen hetsar upp sig en stund men Fröjdens håller sig kalla innan det är dags för halvlek, 0-0.

Andra halvlek är inte långt gången innan GFF får igenom en djupledsboll och sätter distinkt dit 1-0. Trots spelövertaget från de vinrödas sida kommer vi inte till de superheta chanserna. Istället blir det en domarmiss som tar Fröjdens in i matchen. Berndtzen tar en hand om en djupledsboll och kämpar med en GFF-back om vägen mot mål. Båda faller i kampen och domaren blåser på straffpunkten, detta trots situationen tydligt sker utanför, 1 meter ungefär. GFF protesterar vilt men domaren står fast vid sitt beslut. Berndtzen rakar in 1-1 och vi är tillbaka. Fröjdens pressar högt då vi har medvinden och lyckas sno bollen flera gånger. Efter ett fint anfall serverar David Sinabulya Naser på bortre stolpen som bara kan raka in den. 1-2 och vi tar en välförtjänt ledning. 1-3 kommer med ca 10 min kvar att spela efter att Bäckström brutit in mot straffområdet, viker av och serverar Philip som smugit sig upp från backposition. En smekning senare och dagens tredje mål sitter för Fröjdens.

Resten av matchen blir en promenad där stämningen är avvaktande, båda lagen gör några tafatta försök utan att lyckas. Summa summarum, en helt okej första träningsmatch där vi är värdiga vinnare om man ser till hela matchen. En bättre plan hade gynnat Fröjdens mycket.

Tack för visat intresse och välkommen åter!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Naser Rahimi 1 1 0 0 0 0
Philip Berggren 1 1 0 0 0 0
Robin Berndtzen 1 1 0 0 0 0
Albin Larsson 1 0 0 0 0 0
Carl Agneman 1 0 0 0 0 0
David Johnsons Sinabulya Sempijja 1 0 0 0 0 0
David Tenenbaum 1 0 0 0 0 0
Erik Olsson 1 0 0 0 0 0
Jonathan Mattsson 1 0 0 0 0 0
Patrick Johansson 1 0 0 0 0 0
Simon Vikström 1 0 0 0 0 0
Viktor Bäckström 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Paschim Prasad 1 0 0 0 1 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng